En dag med reflektioner och insikter.

Oj vad tiden flög fram idag och nu får jag landa i soffan en kort stund innan det är dags att sova så jag orkar med morgondagen. Dagen har varit helt ok men ändå så har den varit att göra och ja jag har hunnit plocka bland mina papper så det är skönt och fått rensa bort det jag inte behöver ha kvar resten har jag arkiverat och det är väldigt skönt eftersom man inte alltid hinner med sånt. Men idag tog jag mig tid att göra det.

Ja idag var det en dag då jag fick en hel del reflektioner och det är bra att få det med ibland så man vet varför man väljer att göra som man gör och det finns alltid en anledning till varför man gör ett val även om man kanske inte alltid inser det på en gång men man kanske kan se det efteråt. Och ja det är så många pusselbitar som faller på plats nu och det är så härligt att se att utan de val jag gjorde så hade det inte varit så här och det är en enormt skön känsla.

Men nu myser jag ner mig i soffan lite till och kikar på tv innan det är dags att byta ut den mot sängen så jag orkar med morgondagen.
Sov så gott sen när det blir Natti natti

Gillar

Kommentarer