En dag klickar det bara. Du inser vad som är viktigt och vad som inte är.

One day it just clicks.
You realize what's important and what isn't.
You learn to care less about what other people think of you and more about what you think of yourself.
You realize how far you've come and you remember when you thought things were such a mess that you would never recover.
And you smile.
You smile because you are truly proud of yourself and the person you've fought to become.

En dag klickar det bara.
Du inser vad som är viktigt och vad som inte är.
Du lär dig att bry dig mindre om vad andra tycker om dig och mer om vad du tycker om dig själv.
Du inser hur långt du har kommit och du kommer ihåg när du trodde att saker var så röriga att du aldrig skulle återhämta dig.
Och du ler.
Du ler för att du verkligen är stolt över dig själv och personen du har kämpat för att bli.

Ja en dag kommer du till den punkten då du inte längre bryr dig om vad andra tycker om dig utan du inser att det betyder mer vad du tänker om dig själv.
Du stannar upp och inser hur långt du redan kommit och du inser att det fanns en tid då du kände det som du aldrig skulle orka ta dig tillbaka och återhämta dig utan att nu var det helt slut du orkade inte mer, då kommer du le. För du inser att det var exakt då du fick lite extra ork och började återhämta dig och när du ser tillbaka så ser du hur stark du är och vilken fantastisk människa du är.

Du är stolt över dig själv och den person du kämpade för att bli, den du är idag. Och det är nog så för många när de växer upp, de bryr sig kanske ibland lite för mycket vad andra ska tycka eller tro om dem istället för att bry sig vad de själva tycker om sig själva.
För vad spelar det för roll vad andra tycker om dig? Du kommer aldrig kunna göra alla andra nöjda oavsett hur mycket du förändrar dig så börja göra dig själv nöjd istället och börja bry dig om vad DU tycker om dig själv.

Skapa den du kommer vara stolt över i framtiden, den DU vill vara.
När du blir äldre så kommer du inse vad som betyder något och vad som inte betyder något. Och du kommer inse att det är dina åsikter som du kommer värdera högst istället för andras.
Du kommer le när du tänker tillbaka på ditt liv och inser att även om du trott det aldrig skulle gå eller att du aldrig skulle komma vidare så kom du vidare och ja det gick till slut för du slutade aldrig kämpa.
Och du är stolt över den du är idag och den resa du har gjort för den har skapat den du är idag.

Gillar

Kommentarer