Haft en härlig dag.

Kom iväg lite senare än jag tänkt och vi hann nästan ända fram när skrutts nerver inte orkade mer utan hon kräktes. Så det första vi fick göra när vi kom fram var att handla lite kläder till skrutt så hon fick på sig rena kläder.
Men sen kunde vi shoppa loss och ja det har vi gjort :) Tror barnen är nöjda och ja det är jag med även om budgeten överskreds så haha ja det finns utrymme till detta och barnen har kläder och det är huvudsaken.

Väl hemma så packade vi upp allt och sorterade det som vi inhandlat och sen har jag njutit i soffan med tjejerna och bara kollat tv och mumsat godis haha och nu när tjejerna har lagt sig och kollat på film/serier i sina rum så har jag myst ner mig i soffan med lite gott i glaset och bara njuter medans jag kikar på "Så mycket bättre"

Men jag måste säga att jag är sjukt nöjd och stolt över mina barn som stod ut med mig när jag gick loss i affären och handlade massor till sonen som behövde en helt ny garderob då han växt så mycket o det känns sjukt jobbigt att gå på herravdelningen till honom för han är ju min lilla kille! Haha ja jag får nog erkänna för mig själv att han börjar bli stor, men jag gör det under protester :)

Men sen får jag byta ut soffan mot sängen så jag orkar med morgondagen.
Sov så gott sen när det blir Natti natti

Bjuder på en bild på barnens vinterjackor/ overall som inhandlades :)

Gillar

Kommentarer

IP: 216.18.214.66