Mitt i veckan.

Godmorgon tog en liten sovmorgon och känner mig totalt utvilad idag och ska bara njuta av ledig fm innan det är APT på jobbet. Jösses det är onsdag redan och vi är mitt i veckan, dagarna går fort och snart har vi skrutts födelsedag med allt vad det innebär hihi
Presenter ska inhandlas och tårtor ska göras men ja tårtor har jag planerat redan så det blir bra sen i slutänden. Ska göra två stycken och jag tror hon kommer bli glad och nöjd. Men presenter..... Just nu har jag ingen aning haha men ja det löser sig nog ska sätta mig ner senare och kolla runt lite på nätet så kommer jag nog hitta den perfekta presenten.

Har fått mina uppgifter till kursen och började igår läsa lite, men det var en del upprepningar från grundkursen så idag ska jag fortsätta lite grann och även göra lite övningar.
Ska bli så spännande och jag vill helst bli klar redan nu haha men ja jag vet ju att det tar lite tid så jag tar en sak i taget och gör det i en lugn takt. Men det är roligt att gå kurser och även om jag kan en del av allt detta redan så lär jag mig lite nya saker med :)

Jag hoppas mina kläder kommer snart och även bakboxen jag beställt så jag och flickorna kan baka lite :) De är ganska smidiga när man har slut på idéer vad man ska baka hihi
Men oavsett så får jag o tjejerna baka något i helgen då vi är lediga.

Dags att sparka igång dagen lite och se till så barnen kommer iväg till skolan och sen invänta att skrutt vaknar så vi kan äta frukost :)
Ha en härlig dag Kram kram

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229