Familjedag på kolmården

Haft heldag på Kolmårdens djurpark idag med hela familjen. Jag tror alla är nöjda med besöket och ser fram emot nästa gång vi ska dit. Tjejerna gillade Bamses värld och gillade karusellerna och hade nog gärna åkt flera gånger än de vi hann med. Djuren som vi hann se var nog tigrarna och björnarna bäst enligt barnen.

Men jag utmanade mig själv vid två tillfällen - är extremt höjdrädd och barnen lurade mig att bron var enda vägen in så yes jag utmanade mig själv och gick upp på den och kom över på darriga ben och insåg att man hade kunnat gå över vägen bara så var man på samma ställe där vi var... MEN jag klarade det hihi
Och sen ormarna! Haha vågade gå in där och titta på de ormar som de hade där inne.
Är lite stolt!

Bamses värld var kanske den bästa biten enligt barnen och ja vi stannade till en stund vid lekparken så tjejerna fick leka lite innan vi gick in i Bamses värld.
Sen vart det teater med Bamse och hans vänner som skrutt älskade och vart väldigt engagerad hihi
Karusellerna var roliga men sen köpte vi godis och det var nog det bästa enligt killarna.

Så efter en lång dag med familjen så har jag myst ner mig lite i soffan och njuter av en bra dag som vi kommer göra om massor med gånger då jag köpte årskort hihi Så nu kan vi åka dit ofta och hinna se massor med olika shower och uppträdanden. Och barnen kan få leka i Bamses värld fler gånger.
De har även olika tema dagar så i Halloween ska vi åka och va där har vi tänkt samt jul. Tror barnen kommer gilla båda så jag kommer uppskatta dessa tillfällen när vi skapar minnen som barnen kommer ha med sig när de blir äldre.

Men nu ska jag slappa lite innan det är dags att sova.
Sov så gott sen när det blir Natti natti


Gillar

Kommentarer

survivan
survivan,
Provade du berg och dalbanan 😃
nouw.com/survivan
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,
Haha nä jag va rädd att maten jag nyligen ätit skulle komma upp igen 😂😂
nouw.com/positiv5barnsmamma
survivan
survivan,
Jag funderar på åka dit för att åka den, verkar jätterolig
nouw.com/survivan