Efter morgonens isgata så avslutades dagen med lite Talang och soffhäng.

Ja idag lyckades stora E och jag få lite egen kvalitetstid och när det hände vet jag knappt att vi var helt själva hemma. Men det vart "Talang" på tv:n och lite chips o dipp så nu är jag nöjd och belåten.
Och lilla E vart superglad för sin nya telefon och ja jag hoppas den kommer hålla ett tag nu för den andra var inte bra när den började flimra och ja det var verkligen dags för henne att få en ny telefon, så nästa som ska ha en ny telefon är sonen då hans är ganska sprucken men ändå håller den bra och han är supernöjd med den.

Ja i morse när vi skulle iväg så var det isgata hela vägen ner från dörren till parkeringen och ingen sand hade jag men nu har jag införskaffat sand som ska vara bra för hala trappor så det hoppas jag verkligen för det var riktigt otäckt i morse, ja det var halt även på vägen till skolan men ändå hanterbart när man körde lugnt och sansat. Sen fick jag göra lite här hemma innan det vart handling och hämtning av paket och båda tjejerna vart nöjda med sina kläder. Det var väl ett par byxor till stora E som vi ska skicka tillbaka så vi kan få en större storlek så dem passar, men hon var väldigt nöjd med det andra hon köpte. Jag är nöjd så länge barnen är nöjda.

Men nu tänker jag byta ut soffan mot sängen då jag är en aning trött och imorgon slipper jag en väckarklocka som pinglar och det är superskönt.
Sov så gott sen när det blir Natti natti

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,

Här var gatorna fyllda med slask och vattenpölar

nouw.com/stenhagenbettan
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,

Ja det hade jag nog föredragit istället för skridskobana direkt utanför dörren 😊 Men idag är det ingen skridskobana här utanför så det är skönt.

nouw.com/positiv5barnsmamma