Efter en lång dag blir det lite tv och soffhäng.

Oj idag vart det en riktigt lång dag men jag är nöjd och det var skönt att komma hem och få njuta av en ledig kväll. Och det är enormt skönt att få mysa med barnen när kvällen kommer och kunna mysa ner sig i soffan och se lite på tv.
Idag hade stora E bestämt vi skulle göra lasagne och valde en färdig som vi värmde i ugnen och ja den är omtyckt men gluten i så jag fick snällt äta något annat men jag klagar inte och det gjorde inte barnen heller.

Börjar inse mer och mer att det är inte långt kvar tills vi ska flytta så denna vecka har jag lite inplanerat och ska försöka klämma in att få iväg lite av allt skräp om det kan gå annars får jag försöka ta det nästa vecka men risken är stor det blir ännu mer då haha för jösses vad saker man har står som ingen använder. Passar ju bra att rensa ut sånt nu i samband med flytt och det ska bli skönt så man kan köpa in lite nytt.

Tror jag ska mysa ner mig i soffan en stund och kika lite på tv innan det är dags att byta ut den mot sängen så jag orkar med morgondagen.
Sov så gott sen när det blir Natti natti

Gillar

Kommentarer