Du skapar ditt liv

Trött men nöjd med kvällen och dagen. Jobbat o det har varit ett bra pass som flutit på väldigt bra.
Ganska skönt med såna dagar med då allt bara flyter på.
Imorgon ska jag o skrutt iväg o handla lite innan hon ska till dagis. Ska köpa en ny bilstol är det tänkt. Och lite annat som jag behöver få hem.

Det är bara du som kan bestämma hur du vill skapa ditt liv. Dina tankar formar ditt liv. Låter kanske lite som fantasier. MEN du skapar faktiskt ditt liv med dina tankar. Du tänker saker hela tiden o NEJ allt som du tänker händer inte men ändå många saker händer. MEN du lyssnar kanske inte så noga så du hör inte allt dina tankar formulerar.
Jag vet att LagenOmAttraktion handlar mycket om att styra sina tankar till DET du vill ha i ditt liv. Inte sånt du ej vill ha.
Tex du vill ha en ny bil MEN allt du tänker på är åh NÄR kommer den där bilen? Det du känner då är SAKNAD av något du egentligen vill ha o DET är dåligt. Saknad ska du ej känna! Använd fantasin och känn hur du kör bilen eller Föreställ dig att sitta i bilen och lyssna på musik. Bry dig inte om HUR eller NÄR bilen kommer utan känn hur det känns att köra bilen och äga den. Då ska du se att på något sätt så kommer den till dig. Eller något annat som du vill ha. Det är så LOA fungerar :) Lycka till!

Nu blir det lite vila så jag orkar med morgondagen :) Natti natti

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229