Du själv, lika mycket som någon i hela universum, förtjänar din kärlek och tillgivenhet.

You yourself,as much as anybody in the entire universe, deserve your love and affection.

Du själv, lika mycket som någon i hela universum, förtjänar din kärlek och tillgivenhet.

Ja du förtjänar den sortens kärlek som du är villig att ge till andra.
Börja ge sån kärlek och tillgivenhet till dig själv innan du ger den till andra.
Jag vet det låter som en gammal klyscha men det stämmer så bra.
Om du inte älskar dig själv utan bara klankar ner på dig själv och inte tillåter dig vara älskad så kommer du bara träffa såna som behandlar dig på det sättet. Du kan ha tur att träffa någon som får dig att inse vilken fin och älskvärd person du är. Men alla kommer inte träffa den personen först, inte förrän dem börjar inse själva vilken fantastisk människa dem är.

Och nej jag är inget undantag jag har nog mött alla dem som gjort precis som jag tidigare och ja jag har nog tillåtit dem att göra det för jag har, som så många andra, inte trott att jag förtjänat att bli älskad och respekterad som jag är.
Och det är ganska vanligt att man hamnar i destruktiva förhållanden om man är uppvuxen i en dysfunktionell familj.
MEN det går att förändra sig och att inse sitt värde.
Jag har behövt vara själv och för att få den insikten och jag vet att en del aldrig kommer få den insikten och andra har redan fått den för länge sen.

Men vi ALLA förtjänar vår egna kärlek och tillgivenhet, och när vi inser det så kommer vi inte nöja oss med att bara bli älskade ibland.
För vi är unika personer alla och om vi börjar älska oss själva så kommer vi kanske kunna se på omvärlden på ett annat sätt, jag vill gärna tro på det. För jag vet att när jag började älska mig själv så brydde jag mig mindre och mindre om vad andra tyckte om mig eller det jag gjorde. För jag gjorde dem sakerna för mig och inte för någon annan längre. Jag började njuta mer av min tillvaro och jag började göra mer saker för min egen skull, för att jag ville och kände jag förtjänade det.
Det tog mig lång tid men jag har insett mitt egna värde och ja jag är värd att bli älskad av både mig själv och andra.

Gillar

Kommentarer

Emma Engström,
Så himla klokt!! <3
nouw.com/emmaengstrom