Du måste vara medveten om din egen lycka.

Uphold your dignity by walking away from people who only remember you when they want you to do something for them.
They are into themselves so much that they forget you have a life to live, dreams to pursue and a destiny to fulfill.
You have to be mindful of your own happiness.

Upprätthålla din värdighet genom att gå bort från människor som bara kommer ihåg dig när de vill att du ska göra något för dem. De är i sig själva så mycket att de glömmer att du har ett liv att leva, drömmar att fullfölja och ett öde att uppfylla.
Du måste vara medveten om din egen lycka.

Ja ibland möter vi de som är så självupptagna så den enda de tänker på är de själva och bryr sig inte om vad andra människor tänker eller känner. Men det är just där och då du behöver tänka på vad de vill och sen gå därifrån med din värdighet i behåll för dessa människor kommer bara höra av sig till dig när de vill ha något av dig. Men skulle du behöva något från dem så ja då kommer de lysa med sin frånvaro.

Du har ett eget liv att leva och egna drömmar att fullfölja och ett öde att uppfylla.
Det liv du skapat är ditt och det är till för att du ska leva det för din skull inte för alla dem som bara hör av sig till dig när de vill ha något av dig.
Du har dina drömmar och ingen ska säga åt dig om dem är rätt eller fel för det är DINA drömmar och dem är rätt för dig.
Ditt öde, ja det vet vi inte så mycket om men du är på rätt väg när du följer ditt hjärta och lyssnar inåt vad du verkligen vill och vad du känner du ska göra.

Ingen ska bestämma vad du ska säga, göra eller hur du ska leva för det är DITT liv och det är DU som ska leva det så gå efter de drömmar du har och uppfyll dem och njut av det liv du har och skulle du inte vara nöjd med det du har så kan du ju alltid förändra det så du blir nöjd.

Gillar

Kommentarer