Du måste älska dig själv.

You need to love yourself.
Love yourself so much to the point that your energy and aura rejects anyone who doesn't know your worth.

Du måste älska dig själv.
Älska dig själv så mycket att din energi och aura avvisar alla som inte känner till ditt värde.

Ja när vi älskar oss själva så accepterar vi inte att bli behandlade hur som helst oavsett vem det är. För vi vill ha respekt och vänlighet av de som vi har runt oss och om då någon behandlar oss illa genom att prata illa om oss eller försöka förminska oss så kommer vi säga ifrån.

Och ja det är så vi ska göra, protestera när någon behandlar oss illa. För det är aldrig en ursäkt att någon mår dåligt och behandlar andra illa. Då behöver de arbeta med sig själva först innan de bemöter andra på ett dåligt sätt.
Och det är något som jag vet många skulle behöva göra, gå igenom hur man behandlar andra. För så som du behandlar andra, om du inte skulle acceptera det om de gjorde så mot dig kanske det är dags att du förändrar dig mot de och inte behandlar de så som du själv inte vill bli behandlad.

När du älskar dig själv så mycket att din energi och aura avvisar de som inte känner ditt värde då vet du ditt värde och då kommer du protestera och även ta bort såna människor, som inte ser ditt värde och behandlar dig illa, från ditt liv. Du kommer inte acceptera att någon behandlar dig eller dina närmaste illa.
Så börja älska dig själv så kommer du bygga upp ett starkare värde till dig själv.

Gillar

Kommentarer