Du kommer att se tillbaka på den här perioden i ditt liv och vara så glad att du aldrig gav upp.

Soon, when all is well, you're going to look back on this period of your life and be so glad that you never gave up.

Snart, när allt går bra, kommer du att se tillbaka på den här perioden i ditt liv och vara så glad att du aldrig gav upp.

Ja detta kanske är något som är väldigt aktuellt nu i dessa tider men även i vissa andra perioder i våra liv.
Oavsett vad du går igenom så glöm aldrig att även det dåliga har ett slut och ja ibland tar det tid och ibland går det fortare.
För när vi går igenom de dåliga perioderna i våra liv så kommer det komma en period av bättre stunder också och när vi kommer dit så ska vi stanna upp och se bakåt för att inse att oavsett vad vi gick igenom så gav vi inte upp utan vi fortsatte. Och det är det viktigaste.

Och i dessa tider när vi har restriktioner och ska hålla avstånd och tänka oss för gärna fler gånger än tidigare så är det viktigt att förstå att även detta kommer försvinna men ja det var nog ingen som trodde förra året när det började att vi skulle sitta här ett år senare och fortfarande ha ännu mer restriktioner än vad vi hade tidigare. Men det kommer passera även detta och vid något tillfälle kommer vi inse att skit vad mycket vi gått igenom men vi gav inte upp utan vi fortsatte och lyssnade och gjorde så gott vi kunde.

Och så är det med mycket i livet, när vi passerat det dåliga så kommer vi inse att vi gav inte upp utan vi fortsatte kämpa.

Gillar

Kommentarer