Du kan inte resa tillbaka i tiden för att åtgärda dina misstag.

You cannot travel back in time to fix your mistakes, but you can learn from them and forgive yourself for not knowing better.

Du kan inte resa tillbaka i tiden för att åtgärda dina misstag, men du kan lära av dem och förlåta dig själv för att du inte visste bättre.

Det som hänt har hänt och du kan aldrig gå tillbaka och ändra det hur mycket du än vill, men du kan lära av det som hänt. Du kan även förlåta dig själv för att du inte visste bättre och ja ibland behöver vi göra det för att vi ska kunna släppa det som hänt och gå vidare.
För ibland anklagar vi oss själva för det som hänt och nej ibland är det inte vårat fel utan vi var bara på fel plats vid fel tillfälle.

Ja jag vet ibland har vi saker i vårat förflutna som vi kanske inte är så stolta över MEN oavsett så ja det har ju redan hänt och nej vi kan aldrig göra det ogjort. Men vi kan ändå släppa det och gå vidare. Men för att kunna göra det så behöver vi förlåta oss själva först.
Vi är människor och ja ibland gör vi misstag men när vi förlåter oss själva så tillåter vi oss att göra ett nytt försök och ja även om vi gör fler misstag så behöver vi inse att ingen är perfekt.

Och ja vi gör alla misstag under vår resa här i livet men vi kan lära av dem och göra nya istället för att göra om misstagen om och om igen. Och när vi lärt av misstaget vi gjort så kommer vi aldrig göra om det, men vi kan göra nya och ja du kan ju lära dig av dem med.
Så förlåt dig för alla misstag du gjort och se på vad dem lärde dig och gå vidare.

Gillar

Kommentarer