Du kan inte ändra hur människor behandlar dig eller vad de säger om dig.

You can't change how people treat you or what they say about you.
All you can do is change how you react to it.

Du kan inte ändra hur människor behandlar dig eller vad de säger om dig.
Allt du kan göra är att ändra hur du reagerar på det.

Nej vi kan inte förändra någon annan människa, oavsett vad dem gör mot oss eller vad dem säger om oss så kan vi aldrig förändra deras beteende. För det är så dem är helt enkelt och nej vi behöver inte tycka om det eller ens ha såna människor i vårat liv.
Men även om vi aldrig kan förändra dessa människor så det vi kan förändra är vår egna reaktion till det dem gör eller säger om oss.

Om någon är dum mot dig så gå därifrån, spelar ingen roll om det är en nära anhörig. Bara för man är släkt så behöver man inte umgås och nej en person som behandlar dig illa ska du inte stå ut med utan säg att deras beteende sårar dig och sen låt dem gå ut ur ditt liv.

Om dem pratar illa om dig så ja dem kan vara avundsjuka att du har något i ditt liv eller är någon som de själva skulle vilja vara.
Så ja det är klart det sårar när någon säger elaka saker men låt inte det få förstöra din dag utan gå därifrån och låt den personen gå ut ur ditt liv.

Dem som behandlar dig bra och som säger snälla saker om dig låt dem vara kvar och värdesätt såna vänner, för dem är sällsynta.

Ditt sätt att reagera är det enda du kan förändra så om du har någon i ditt liv som behandlar dig illa eller pratar illa om dig låt dem gå och sluta bry dig om dem. För dem har något i sitt liv dem måste ta hand om och nej du ska inte behöva bli lidande för att dem inte tar hand om sig själva och ser till så dem mår bra.

Njut av dem som är vänliga och säger snälla saker istället.

Gillar

Kommentarer