Du kan fĂ„ det du ber om 😀

Jag skrev i morse att jag hoppades mitt sovrum skulle fĂ„ nytt golv sĂ„ snart som möjligt och JA de kom idag och fixade det 😁 sĂ„ glad.

Sen har jag fĂ„tt hjĂ€lp att mĂ€ta upp vĂ€ggfĂ€stet till Tv:n och JA JAG BORRADE  och det gick kanonbra. Haha o min far som anser att tjejer inte kan hehe sĂ„ nu ska jag hĂ€mta tvn jag ska ha i sovrummet o borra upp den samt fixa hyllorna jag vill ha o fĂ„ upp de med 😊

Ja denna text stÀmmer ganska bra. SÀger du till dig sjÀlv att du Àr kass o mindre vÀrd sÄ tror du ju pÄ det och ja du mÄr skit o bara fortsÀtter trycka ner sig sjÀlv.
MEN om du gör tvÀrt om i sÀger till dig sjÀlv att du Àr vacker, du Àr stark och andra positiva saker till dig sjÀlv sÄ lÀr du till slut tro pÄ det med. Och sÄ Àr det med lycka med. GÄr du runt i tÀnker att jag blir lycklig nÀr jag fÄr det eller det hÀnder... Men du blir aldrig det, för du vill vara ha med.
Bara DU kan bestĂ€mma om du ska vara lycklig eller inte 😀

Jag Àr supernöjd med dagen och fortsÀtter packa upp mer i morgon för nu Àr det snart dax att sluta ögonen sÄ jag orkar med morgondagen kram kram

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229