Du har inom dig just nu allt du behöver för att ta itu med vad världen kan kasta på dig.

You have within you, right now, everything you need to deal with whatever the world can throw at you.

Du har inom dig just nu allt du behöver för att ta itu med vad världen kan kasta på dig.

Ja oavsett vad du möter så kommer du klara det, för det är så livet fungerar.
Ja jag vet att ibland kan det kännas som att nej detta kommer jag aldrig att klara av och komma ut ur, men på något sätt så gör man det ändå.
Och man vet sällan vart man får orken till saker när man är mitt uppe i det och det känns som man går igenom det värsta en människa kan gå igenom men ändå hittar man en väg som man känner att detta kan jag klara av att gå igenom och då har man orken att gå den lilla biten för att komma ut på andra sidan.

Det är nog först efter att ett tag fått gå som man kan se tillbaka och inse att man fick styrka och man klarade att gå igenom det man trodde var omöjligt. Man är starkare än man tror och man kan klara så mycket mer än man trodde var möjligt när man är tvungen att göra det för att orka fortsätta leva.

Och jag vet att man klarar så mycket mer än man någonsin tror för man har en styrka som är så mycket större än man någonsin trott var möjlig. Men den finns där inom dig när du behöver den och ja ibland behöver vi gå igenom svåra saker för att inse att vi har en jättekraft och styrka inom oss som gör att vi kan klara allt vi vill och lite till.

Gillar

Kommentarer

lovisalinnea
lovisalinnea,

Riktigt bra citat!

nouw.com/lovisalinnea
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,

Ja o något man ibland behöver påminna sig själv om ❤

nouw.com/positiv5barnsmamma