Du bestämmer vilka du vill ha i ditt liv

Godmorgon trött men uppe och idag blir det en lite kortare kväll så det är skönt. Är inte van att jobba heltid men ja det funkar och jag lär mig hihi Jag har varit ganska bortskämd med att få bestämma mina tider själv och hur mycket jag velat jobba tidigare. Visst vi har schema som vi själva bestämmer nu med men det är ändå heltid. Jag är inte van så det tar nog ett tag både för mig o barnen att anpassa oss.

Jag har insett att jag har all rätt i världen att bestämma vilka som ska få finnas i mitt liv och inte! och jag har bestämt mig för att avsluta en relation som är ganska destruktiv och som pågått under många år. Men till slut så ja jag vet inte men man är så van att bli behandlad som skit så man orkar inte bry sig längre. MEN det är aldrig ok att behandla någon illa eller trycka ner andra. Kan man inte vara snäll så får man nog isolera sig anser jag.

Jag anser att man ska stötta och lyfta varandra inte trycka ner de eller få de att må dåligt när det händer negativa saker. Jag vet att vid flera tillfällen i mitt liv då det varit slut med killen o allt har känts hopplöst så har man fått höra att det är väl bra det är slut så DU kan leva DITT liv. Haha ja jag har insett nu att det va inte mitt liv så som JAG ville leva det utan som den ville jag skulle leva mitt liv! Hur sjukt som helst o tyvärr har jag tillåtit det :( MEN nu när jag inser vad som faktiskt har hänt så säger jag NEJ nu är det bra. Och det är skönt och nej jag har inte skuldkänslor. Eller jo i början hade jag det för dessa tankar MEN inte nu jag känner mig bara mer säker på att det är det HÄR jag vill och både barnen och jag mår mycket bättre utan denna person i våra liv.
SÅ jag är nöjd med MITT beslut och jag vet att jag kommer tacka mig själv för detta till slut.

Snart dags att sparka igång dagen lite smått och vi börjar med mysfrulle o sen tvättstugan lite innan shopping med skrutt :) Kram kram

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229