Du behöver inte vara positiv hela tiden.

Du behöver inte vara positiv hela tiden.
Det är okej att känna sig ledsen, arg, irriterad, orolig och rädd.
Att ha känslor gör dig inte till en "negativ" person.
Det gör dig mänsklig.

Ja vi föddes in i denna värld med en massa känslor och varför är det ok att ha vissa men inte alla?
Jag vet att när man pratar om attraktionslagen och att vara en positiv person så är det många som blir oroliga att vaddå får man inte känna dem andra känslorna och försöker trycka undan dem.
Men vad händer om du trycker undan något? Det lagras och till slut rinner det över och då kan du explodera istället och kanske bli jättearg på en struntsak.

Nej om du är arg tillåt dig att vara det just där och då.
Är du orolig ja men var det en stund då.
Och likadant med alla känslor.
Men låt dem inte ta över och få styra ditt liv.

Du är ingen NEGATIV person för att du blir arg ibland eller om du blir rädd för något för det är sunt att även visa dessa känslor.
Och ja du kan vara en positiv person men ändå bli arg.
Vi har ett känsloregister och varför inte låta alla dem få visa sig när dem kommer, för då låter du även visa att du är den du är och nej ingen ska kunna sätta sig på dig.

Om du är en positiv person för det mesta så ja då är det helt ok att bli arg oavsett vad du blir arg på. Det gör dig inte till en negativ person bara för att du blir arg någon gång ibland.
Men låter du ilskan styra ditt liv och är arg konstant och låter allt du gör påverkas av din ilska ja då är du en negativ person som bara ser det dåliga och blir arg av allt och alla.
Men låter du känslorna komma och sen går vidare med det positiva så ja då är du ingen negativ person. Även om du får en negativ känsla ibland.

Men vem har bestämt att dessa känslor är negativa? För det är känslor vi är födda med och ja vi behöver känna dem alla ibland och dem är bra att ha ibland för du rensar ut en massa negativa energier när du blir arg eller irriterad och det är ju jättebra att även rensa inombords på dem dåliga energierna så dem inte tar över. Och det är ju en bra sak.

Så var inte rädd utan låt dessa känslor komma när dem kommer och inse att ha känslor gör inte dig till en negativ person.
För alla känslor finns i våra kroppar och vi är födda för att använda dem så var inte rädd för att visa dem, för dem gör dig inte till en negativ person utan det är mänskligt att ha känslor.

Gillar

Kommentarer