Du behöver inte vara i ett förhållande för att vara en komplett person......

You don need to be in a relationship to be a complete person - you're complete because of who you are,
NOT because of who you're with.

Du behöver inte vara i ett förhållande för att vara en komplett person - du är komplett på grund av vem du är,
INTE på grund av vem du är med.

Ja många gånger så när det tar slut med en partner så har man kanske bråttom att träffa någon ny istället för att låta sig få tid att läka... Nej inte alla är såna men det finns många och jag ser det ofta när det tar slut så tar det inte lång stund innan de är tillsammans med någon ny och sen återupprepar sig historien och det tar inte lång stund förrän det är slut med den nya och så vidare....

Man låter inte sig själv bli läkt från det första förhållandet och ja även om det är du själv som väljer att avsluta det förhållandet eller om det är din partner eller ni gemensamt så har ni ändå en historia och det är en sak som man kanske behöver processa med för att kunna inse varför det vart som det vart eller vad jag vill ha ut av ett förhållande.

Även om man har ett förhållande så behöver man arbeta på det och ibland vill du åt ett håll och din partner åt ett annat och det är så livet är upp och ner men du är komplett oavsett om du är ensam eller tillsammans med någon. För du är komplett precis som du är inte för att du är tillsammans med någon.

Gillar

Kommentarer

Yasminegill
Yasminegill,