Döm inte varje dag efter skörden du skördar utan efter frön du planterar.

Don't judge each day by the harvest you reap but by the seeds you plant.

Döm inte varje dag efter skörden du skördar utan efter frön du planterar.

Ja vi sår det vi skördade i det förflutna så istället för att döma det du skördar idag så börja se vad du planterar idag som du ska skörda i framtiden.
Vi har så lätt att döma oss själva och det vi gör eller inte gör men vi glömmer lätt att vi sår oftast det vi får skörda tidigare och vill vi ha en annan skörd får vi nog ändra vad vi sår.

För det vi sår är det vi får skörda i framtiden och gillar du inte det du har idag så får du nog plantera andra frön idag så du får andra saker att skörda i morgon.
Vi glömmer så lätt att vi har oftast ett val vad vi vill ha i vår framtid men vi behöver ju göra något för att få det vi vill ha.

Gör du som du alltid gjort så kommer du få det du alltid får.
Vill du ha något annat så får du börja så något annat.

Vill du ha tomater kan du inte så gurkfrön och tro det ska bli tomater.
Eller tomatfrön och tro det ska bli jordgubbar du får skörda...
Du måste inse att vill du ha jordgubbar så är det såna frön du måste så eller vad det nu är du vill ha så är det såna frön du måste så för att få det du vill ha.

Så har du planterat tomatfrön igår så ja då får du skörda tomater idag på samma sätt som livet ger dig det jobb du har idag för du sådde dem fröna i det förflutna när du utbildade dig till det du jobbar som idag eller sökte det jobbet du har idag.
Är du inte nöjd med det du skördar så får du börja se dig om vad du ska så för att få det du vill ha.

Gillar

Kommentarer