Döm ingenting. Förlåt allt. Älska allt.

Judge nothing, you will be happy.
Forgive everything, you will be happier.
Love everything, you will be happiest.

Döm ingenting, du kommer att bli lycklig.
Förlåt allt, du blir lyckligare.
Älska allt, du kommer att bli lyckligast.

Ja när vi slutar döma så blir vi lyckligare för vi kommer inse att vi är den vi dömt mest av allt och ja vi duger precis som vi är.
Förlåt allt, ja ibland kan det vara svårt att förlåta någon som inte ens är ledsen över det dem gjort, men vi kan förlåta handlingen vi behöver inte förlåta personen och vi gör det för vår skull inte för deras. För när vi förlåter någon så ältar vi inte det utan släpper det och går vidare och ja jag tror vi blir lyckligare när vi förlåter.
Älska allt, ja där kan det också vara svårt men om man älskar något i varje person eller situation så blir det lite enklare och nej sen kan man inte älska allt man tvingas gå igenom av andra men man kan ju älska att dem lät dig få se vem dem verkligen var.

Det där med lycka kan vara svårt och det är ju ingen annan än du som kan avgöra vad som gör dig lycklig.
Men jag vet att när jag inte dömer någon så är jag lycklig och jag mår bra. När jag förlåter så blir jag lyckligare och nej jag kanske inte kan förlåta alla som gjort mig illa men jag kan förlåta det dem gjort och sen gå vidare utan att älta det.
Älska allt, ja jag är nog en väldigt naiv och förlåtande person men älska allt har till och jag med svårt för. Men jag hatar sällan för det är ett starkt ord för mig och jag vet att just den känslan kan äta upp en inifrån. Men jag kanske inte älskar allt men när jag älskar allt med en situation eller person så är jag som lyckligast.


Gillar

Kommentarer