Ditt sinne tror på allt du matar det. Mata det med tro, kärlek och sanning.

Your mind believes everything you feed it.
Feed it faith, love and truth.

Ditt sinne tror på allt du matar det.
Mata det med tro, kärlek och sanning.

Ja ditt sinne vet inte vad som är sant eller påhitt utan den tror på allt du säger åt den. Och säger du det tillräckligt ofta och känner att det är sant så kommer sinnet även uppfatta det som sanning.
Så mata ditt sinne med en tro att allt är möjligt, en tro på dig själv, en tro på världen, en tro på ja vad du än vill den ska tro på.
Kärlek, till dig själv, till dina medmänniskor, till världen.
Sanningen, ja den kan variera beroende på vem du frågar MEN det du ska mata ditt sinne med är DIN sanning. Även om andra inte anser det är sanningen så är det så DU uppfattade det och då är det DIN sanning.

Jag vet att detta är väldigt svårt att ta in och hade du frågat mig för några år sen så hade jag nog skrattat MEN jag vet att detta fungerar och även om vissa saker är svårare än andra så går det för det har jag själv fått uppleva.
Och att älska sig själv är något många har svårt för och en superbra övning där för att även mata sitt sinne är att stå framför en spegel och sen titta sig själv i ögonen och berätta vad du är tacksam för när det gäller dig själv och vad du uppskattar hos dig själv. I början kanske det känns lite larvigt MEN jag vet att vi alla varit där och efter ett tag så märker man att det är något som hänt för det känns som en naturlig sak att säga till sig själv att man älskar den personen man är.

Så vad du än vill förändra i ditt sinne så se till att du matar den med det du vill förändra hos dig själv. För ditt sinne lyssnar och säg det med känsla att det redan är så.
Du är en fantastisk, kärleksfull människa som kan klara allt du vill.

Gillar

Kommentarer