Ditt liv har syfte. Din historia är viktig.

Your life has purpose.
Your story is important.
Your dreams count.
Your voice matters.
You were born to make an impact.

Ditt liv har syfte.
Din historia är viktig.
Dina drömmar räknas.
Din röst spelar roll.
Du föddes för att påverka.

Ja vi alla föddes av en anledning och kanske inte alla är medvetna om vad dem har för syfte med sitt liv, men ditt liv har ett syfte och alla har en historia som är viktig. Ingen persons historia är mindre värd än någon annans för vi har alla olika historier att berätta oavsett om vi varit med om liknande saker eller kanske till och med samma händelse så uppfattar vi dem olika.
Din röst spelar roll och nej vi är inte födda att bara observera vår värld runt oss utan vi är födda för att reagera och uttrycka våra åsikter och ja det kan vara genom ord vi säger eller ord vi skriver. Men oavsett hur vi uttrycker oss så ska våran röst inte vara tyst utan den spelar roll. Vi alla är födda att påverka men i olika grader och att påverka kan vara att du påverkar folk runt dig, ditt samhälle kan du påverka där du bor och ja det kan till och med handla om ditt land.
Ingen ska bestämma vad eller vilka du vill påverka och att påverka dem runt dig gör du oavsett om du vill eller inte.

Oavsett vilket syfte ditt liv har så har vi alla olika sätt att göra saker på och om du gör på ett sätt och jag på ett annat så är inget sätt fel men dem är rätt för oss just där och då. Och ditt syfte ja jag vet inte vad det är och nej jag vet inte ens vad mitt är MEN det spelar ingen roll för vi är alla födda av en anledning och jag är övertygad om att vi vid något tillfälle inser vad vårat syfte här i livet är.
Och dina drömmar är dina och ingen ska bestämma vilka drömmar du ska ha eller inte ska ha, för dem är dina och du vet att dina drömmar kan bli besanna om du verkligen är motiverad och agerar mot det som du drömmer om.
Tex du drömmer om ett nytt jobb men vågar inte göra något åt det för du vet vad du har men inte vad du får.... Och nej du kanske inte har dem rätta förutsättningarna för att kunna få det jobb du drömmer om.
MEN skaffa dig dem förutsättningarna då! Sätt dig i skolbänken eller gå en kurs så du får dem förutsättningarna för att kunna få det jobb du drömmer om. För du får inte brev hem eller ett samtal hem med ett erbjudande om det jobb du vill ha om du inte gör något för att få det.

Och ja vi alla föddes för att påverka, kanske inte världen men den närmaste lilla plätten du lever på där kan du påverka och du vet ju inte vilka som blir inspirerade av dig och det du gör på din lilla plätt av vår stora värld kan ge ringar och få stora konsekvenser. Du har ju ingen aning om vilka som blir inspirerade av dig och det du gör.
Så sluta aldrig låta din röst berätta din historia och sluta aldrig drömma för du vet aldrig vem du inspirerar och vad du påverkar.
Tror du Einstein trodde han skulle bli omnämnd i våra historieböcker eller trodde Rhonda Byrnes att hon skulle påverka världen på det sätt hon gjorde när hon skrev boken "The secret"... Nej ingen av dem trodde det MEN dem gjorde det och du kan också göra det OM du gör något åt dina drömmar.Gillar

Kommentarer

Psynliga
Psynliga,
Tack för påminnelsen! <3
nouw.com/psynliga
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,