Diskussioner om kollektivavtalet vart det idag och en del funderingar hur det kommer bli..

Efter en lång dag så avrundar jag denna dag med lite tv och soffhäng efter alla barnen lagt sig (eller ja de är på sina rum i alla fall) och bara chillar lite. Ganska skön avslutning på denna dag och en dag kvar innan det blir helg och mer ledighet.
Idag fick jag se en hel del och det är spännande och sen att se dessa tjejer hur de jobbar är så otroligt spännande och jag lär mig otroligt mycket av dem. Mycket såromläggningar och det är väldigt intressant att se hur dem behandlar dem och även vad de använder till sina omläggningar.

Idag när jag skulle hämta lilla E på fritids så hade hon precis planerat med sin kompis att de skulle leka och ja det fick de gärna göra så jag fick hämta henne senare hos kompisen och då var hon nöjd och glad och det glädjer mitt mamma hjärta.
Varit en del prat om informationen om våra avtal från facket och vad det innebär, ja för min del blir det ju inte så mycket då jag endast jobbar halvtid och varit helt tjänstledig i omgångar men ja det är bra för detta är ett sätt att höja statusen för detta yrke men ändå så är det många timanställda som känner sig överkörda och på ett sätt kan jag förstå dem.. Men det ska bli intressant att se exakt hur mycket det kommer bli extra i lönekuvertet.

Men nu tänker jag snart byta ut soffan mot sängen så jag orkar med morgondagen.
Sov så gott sen när det blir Natti natti

Gillar

Kommentarer