Dina tankar påverkar dina känslor.

Dina tankar påverkar dina känslor.
Dina känslor påverkar dina beslut.
Dina beslut påverkar ditt liv.

Ja det du tänker skapar känslor i dig och ibland är det bra känslor och ibland mindre bra, när vi tänker på något som irriterar oss eller gör oss arga så får vi dessa känslor i kroppen, och på samma sätt är det om vi tänker på en varm sommaräng eller på någon som vi älskar så kommer dessa tankar också att få oss att känna känslor av kanske glädje och kärlek.

Dessa känslor kommer påverka de beslut vi tar, för även om vi inte vill ta beslut när vi är arga så gör vi det ibland och ja det är på samma sätt när vi är glädjefyllda då tar vi beslut och det är inget fel i det så länge vi inte ångrar de beslut vi tar. Och jag vet att en del gånger behöver man kanske gå därifrån och fundera lite innan man tar beslut så man inte ångrar det efteråt.

Och dessa beslut kommer påverka ditt liv, oavsett om du vill det eller inte. Även andra människors beslut kan påverka dig och ditt liv. Du kanske växer upp i en familj som måste flytta för dina föräldrar har fått jobb på annan ort och nej det är ju inget beslut DU tagit men du måste ändå stå ut med att ett sånt beslut kommer påverka ditt liv.
Och ja ibland påverkar dina beslut även andra.
Men att beslut påverkar ditt liv är en sak som är säkert oavsett vilka beslut du tar.

Och ja eftersom det mesta börjar med dina tankar så var försiktig och mer medveten om vilka tankar du tänker, för de skapar känslor som du tar beslut utifrån och det kommer påverka ditt liv.
Så var försiktig med vad du tänker, se till så det är bra tankar som skapar bra känslor för dig.

Gillar

Kommentarer