Det vart mörkt så tidigt ikväll eller har jag missat att det blir det så tidigt redan?

Vart ganska bra planering och jag har även hunnit gjort lite skolarbete så ja det är skönt och ska göra lite mer i morgon. Lilla E är bättre men knölar lite med maten än och ja jag är lite petig och vill gärna se att hon äter som hon brukar först innan jag skickar henne till skolan. Så imorgon blir det att laga bara hennes favoriträtter så får vi se om jag kan få henne att äta så jag blir nöjd.
Annars har vi haft en mysig dag och hon låg och vilade medans jag kollade på föreläsningen från i går och det är så skönt när man kan kombinera livet så här utan att bli efter för mycket i studierna. Har funderat lite hur jag ska lösa det till nästa år då jag ska ut på LIA (Lärande I Arbete) Då vi ska vara ute i 6 veckor på heltid. Ska prata med min chef om detta nästa vecka och sen får jag nog ta helt tjänstledigt under dem veckorna. Ja för jag tror inte jag får ihop det annars.

Jag reagerade på att det var så mörkt ute nu ikväll, jo jag vet vi går mot mörkare tider men nog har väl kvällarna varit lite ljusare?
Ja snart kommer det vara mörkt när jag går hemifrån och mörkt när man kommer hem, men det är bara ett tag innan det vänder tillbaka igen och blir ljusare.
Jag har inget emot mörka kvällar för jag gillar dem så jag kan få tända lite ljus och mysa inne lite. Men jag har inte riktigt hängt med att det blivit mörkt så fort.

Tror jag ska mysa ner mig i soffan och kika lite på något avsnitt ur någon serie innan det är dags att byta ut soffan mot sängen så jag orkar med morgondagen.
Sov så gott sen när det blir Natti natti

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229