Det vart en kreativ dag och jag älskar verkligen att måla.

Ja dagen har verkligen varit blåsig, regnig, solig och mera blåst. Men vi har hållit oss inne och idag har vi målat och jag tror vi båda njöt av det och hade en trevlig stund. Jag har börjat göra en till äldsta dottern och med risk att hon läser så kan jag inte berätta just nu vad det är jag målat men jag tror hon kommer gilla den. Vart lite nöjd med en av dem där jag gjorde ett träd.
Har testat lite olika tekniker och gjort bakgrunder och sen använde jag mallar och gjorde svarta bilder. Vart ganska ok faktiskt och kommer visa dem lite längre fram.

Men jag älskar verkligen att sitta och testa nya tekniker och lära mig och ja jag blir nöjd när dem blir som jag tänkt mig.
Och jag tror att lilla fröken med vart nöjd och ja hon målade flera stycken så vi får se om hon vill sätta upp dem på väggen i sitt rum sen. Jag ska nog sätta upp tavellisterna i mitt sovrum och sen ställa upp några av tavlorna jag målat under åren. Och jag känner verkligen lugnet när jag målar och ja jag behöver göra det oftare men tiden räcker inte alltid till.

Men idag har jag njutit massor och varit kreativ så nu byter jag ut soffan mot sängen så jag orkar med morgondagen.
Sov så gott sen när det blir Natti natti

Gillar

Kommentarer