Det vackraste sättet att inleda och avsluta dagen är med ett tacksamt hjärta.

Det vackraste sättet att inleda och avsluta dagen är med ett tacksamt hjärta.

Ja tacksamhet är något jag verkligen gillar och när du är tacksam över något så känner du det i hela din kropp. Du blir gladare och jag vet att jag mår så mycket bättre när jag får uttrycka min tacksamhet.
När vi skriver ner vad vi är tacksamma över så blir det mer påtagligt för både sinne och kropp. Den kopplingen med handskrivna tacksamheter och känslor är enormt viktig om man, som jag, arbetar med attraktionslagen.

När man arbetar med attraktionslagen så handlar det mycket om att komma i rätt stämning för att kunna manifestera in sånt du vill ha mer i ditt liv och visar du då tacksamhet över saker, även om det inte är just det du vill manifestera in utan något helt annat, så kommer mer saker du kan vara tacksam över i ditt liv.

Jag vet av egen erfarenhet att när man börjar arbeta mer med attraktionslagen, och ja vi gör det hela tiden även om vi inte är medvetna om det, så för att få en positivare inställning och en lite högre vibration så är just tacksamhet en av de första sakerna man blir uppmanade att göra.
Och många gånger tar vi saker för givet men när man funderar så inser man att rent vatten och en kaffebryggare är man väldigt tacksam över att man har tillgång till när man vaknar på morgonen.

Sen att på kvällen gå igenom dagen och fundera på vad som var bra som hände under dagen och kanske skriva eller säga vad man är tacksam över med just dagen idag som hände.
Just att känna tacksamhet är något vi alla kanske skulle behöva göra lite oftare så vi inser vad vi har runt oss och vad vi skulle sakna om det försvann.


Gillar

Kommentarer