Det finns vissa som alltid verkar vilja skapa konflikter och söka andras fel.

Det finns vissa som alltid verkar vilja skapa konflikter och söka andras fel.
Men glöm inte...
Striden dom kämpar är inte med dig den finns inom dem.

Ja vissa som vi möter verkar inte göra något annat än att skapa konflikter mellan folk och ja ibland tror jag dem njuter av dramat dem skapat, men jag tror (och det är MIN åsikt) att oftast beror det på att dem har så tråkiga liv själva eller att dem har så mycket problem i sina liv så dem orkar inte leva det utan måste skapa konflikter i andras för att slippa tänka på sitt egna liv.
Och ja jag har mött min andel av såna människor och nej jag har dem inte i mitt liv i dag.

För det tar verkligen på krafterna att ha en sån människa i sitt liv för vill du berätta om något roligt du varit med om så kommer du få höra att det var inte ens roligt och att det berodde säkert på något annat. Dem kan verkligen förstöra din energi och dem suger energi ur dig så du kommer känna dig grå och det kan sluta med att du börjar be om ursäkt för saker som kanske inte ens hänt eller som hänt men du inte ens var i närheten av.

En person som skapar konflikter har oftast problem själv och behöver arbeta med dem inte skapa problem åt andra.
Och ja när du säger ifrån så är det ju självklart du som är den elaka, för den gör ju inget fel utan påpekar bara alla andras fel och brister. Men vet du inte alla är såna så dem pekar ut dina fel och brister, det finns vänner som pekar ut dina bra sidor och som stöttar dig oavsett. Dem ska du behålla för dem kommer ge dig energi istället för att ta den.


Gillar

Kommentarer