Det finns saker som inte får hända, men som vi faktiskt måste acceptera att de hänt.

Det finns saker som inte får hända, men som vi faktiskt måste acceptera att de hänt.
Saker vi inte VILL veta, men måste lära oss för att verkligen förstå.
Människor vi inte kan tänka oss att leva utan, men där vi tyvärr är tvungna att släppa taget.

Ja vi kommer alla råka ut för saker som vi inte vill ska hända och ibland måste vi acceptera att dem hänt och bearbeta dem för att kunna gå vidare. Det finns saker vi inte vill veta men som vi kanske behöver få veta för att förstå varför saker händer.
Och ibland förlorar vi människor vi trodde vi aldrig skulle kunna leva utan och även om det känns hemskt och fruktansvärt så behöver vi lära oss att släppa taget.

Nej livet är inte lätt alla gånger och att släppa taget om någon som väljer en annan väg än den du går kan vara jättesvårt, men om den personen väljer en annan väg som är bort från dig så behöver du släppa taget om den personen även om det känns som du går sönder inuti. Det är en av dem svåraste sakerna att göra men det kan vara en av dem sakerna som är nödvändiga för att du ska kunna gå vidare.

Vi kan inte styra vad andra människor gör men vi kan styra hur vi reagerar på det. Och ja ibland gör folk tokiga saker som vi kanske inte riktigt förstår varför dem gör det och ibland finns det egentligen ingen mening med det dem gör förutom att skada andra och även om vi inte vill så behöver vi kanske få veta varför dem gör det för att förstå.

Och sen händer det saker som inte får hända, och även om dem kan vara svåra att förstå så behöver vi acceptera att dem händer för att kunna bearbeta dem och gå vidare i livet. Även om det känns svårt så för din egna skull så behöver du göra det.

Gillar

Kommentarer