Det finns inget vackrare än någon som gör allt för att göra livet vackert för andra.

There is nothing more beautiful than someone who goes out of their way to make life beautiful for others.

Det finns inget vackrare än någon som gör allt för att göra livet vackert för andra.

Ja finns det något vackrare än när man möter någon som gör allt för att andra ska få lite glädje och kunna få se en glimt av allt det vackra som finns i världen, men som långt ifrån alla får en möjlighet att se.
Det jag menar är att många ser bara det negativa för det är dem så vana vid så dem har svårt att se något annat.
Och att då möta någon som kan få dem att se något annat är väldigt vackert, för dem gör det inte för sin egna skulle utan för andras för dem anser att alla kan behöva få se något vackert ibland.

Ni vet dem där positiva glädjespridarna man möter emellanåt som ger dig energi och som lämnar världen lite vackrare när dem går än vad den var när dem kom.
Dem där människorna som brinner för att hjälpa andra och som gör det med ett leende på läpparna. Jag har mött många såna människor när jag jobbat i äldreomsorgen och även på andra ställen i vården. Dem finns där som änglar som lyser upp en mörk tillvaro.
Ja ibland är det inte mycket dem gör mer än sitter tyst och lyssnar på dig när du vill prata.

Dem som hjälper dem hjälplösa som finns där och stöttar andra när dem vacklar dem där ljusspridarna och glädjespridarna. Det finns inget vackrare än att se dem i action och hur en människa kan förändras av deras vänliga sätt att hjälpa andra även om dem bara får skit tillbaka. För det får många men dem struntar i det och fortsätter sprida glädje och vänlighet där det behövs.

Gillar

Kommentarer