Det betyder inte att vara på en plats där det inte finns några problem, buller eller hårt arbete.

Peace.
It does not mean to be in a place where there is no trouble, noise or hard work.
It means to be in the midst of those things and still be calm in your heart.

Frid.
Det betyder inte att vara på en plats där det inte finns några problem, buller eller hårt arbete.
Det betyder att vara mitt i dessa saker och fortfarande vara lugn i ditt hjärta.

Ja frid eller fred i sitt inre kan vara väldigt svårt ibland men det innebär ju inte att allt som skapar problem, buller eller hårt arbete stör din inre frid även om såna platser kan vara jättejobbigt men inte omöjligt att även känna frid i ditt inre även på dessa platser.
Att ha inre frid eller fred i sitt inre innebär att oavsett vad du är på för plats så ändå känna att du är lugn i ditt hjärta.

Ja vi blir påverkade av det mesta vi upplever eller möter i våra liv och hur vi reagerar är olika från person till person och vi alla har en stress som vi kan känna i våra inre men oavsett så kan vi lära oss att känna ett lugn oavsett vad vi möter eller går igenom.

Ibland kan du ställas inför något snabbt och det kan skapa en panik eller ett lugn där du agerar precis där du ska och när du diskuterar det efteråt eller reflekterar över det som hände så inser du att du fick en stress (panikkänsla som förlamar dig även om du vet vad du ska göra i en sån situation) eller också känner du ett inre lugn och agerar precis som du ska.
Och det är fullt normalt varje gång, och du kan även reagera olika från gång till gång.

Du kan ändå träna dig i att känna det lugnet oavsett vad du möter i din dag och vilka situationer du möter.
För det där inre lugnet är en inre frid du känner och ju oftare du känner den desto lättare kommer det bli att ha den även i stressande situationer eller platser.

Gillar

Kommentarer