Det är viktigt att läka först så att du inte förstör allt på ditt sätt.

It is important to heal first so you don't destroy everything in your way.

Det är viktigt att läka först så att du inte förstör allt på ditt sätt.

Ja när vi varit med om något så behöver vi låta oss få tid att läka innan vi gör något annat. För om vi stänger den dörren om det som hände och inte pratar om det så har det en tendens att komma tillbaka och ja ibland är det en svår process att läka men låt det ta den tid det tar för när det är klart så kommer du inse att du aldrig hade kommit vidare utan att ha förstört allt innan du läkte.

Men att läka är svårt för ibland orkar man inte eller vill inte inse vad som gjorde så ont... Men det är då det är viktigare än någonsin att börja sin process att läka så man inte förstör allt annat för att man är rädd.
Och ja vissa saker är jätteskrämmande men det innebär ju inte att du ska avstå från de. Utan det innebär bara att du ska gå sakta framåt och inte låta rädslan styra ditt liv. Den ska självklart tas om hand och ja ibland är rädslan befogad men den ska inte styra ditt liv för då kan det sluta med att du står ensam kvar för att din rädsla gjorde att du inte vågade ta steget ut på äventyr och du förstörde kanske dina chanser till det du ville uppnå i livet.

Gillar

Kommentarer