Det är roligt hur alla som ljuger blir populära och alla som säger sanningen är en psyko.

It's funny how everyone who lies gets popular and everyone who tells the truth is a psycho.

Det är roligt hur alla som ljuger blir populära och alla som säger sanningen är en psyko.

Ja är det verkligen så?
Ja ibland kan det kännas så...
För hur många gånger har vi hört lögner från personer som har inflytande och som alla tror på? Medans den där lilla personen som står och säger sanningen uppfattas som ett psyko.
Vi kan ta det här med vaccination till exempel, vi vet att det kan bli skador men ändå tror vi på att dem ska göra någon nytta. Men vet vi verkligen vad dem innehåller? Ja till en viss del kanske men dem som förespråkar och vet lite mer (mycket mer än jag) pratar om vilka skador som det kan bli men sällan om vilken nytta dem kan göra. Sen kan ju jag personligen tycka det är väldigt mycket olika vacciner vi petar i oss för allt möjligt. Men det är min personliga åsikt.

Det där var ett exempel men det finns så många fler och ja vi tror ofta på vissa personer för vi orkar inte sätta in oss i allt det som dem säger och då är det enklare att tro på dem och dem som verkligen har tagit sig tid att sätta sig in i saker dem uppfattas oftast som besvärande och då är det enklare att tro dem är lite psyko istället för att lyssna och verkligen ta reda på fakta.
Men vi människor är lata och är kanske inte alltid intresserade av allt vi får höra heller och då är det enklare att tro på dem lätta lögnerna som gör att vi slipper engagera oss för mycket.

Gillar

Kommentarer