Det är ingen som tackar dig för att du biter ihop, mår dåligt och kör slut på dig själv.

Det är ingen som tackar dig för att du biter ihop, mår dåligt och kör slut på dig själv, bara för att leva upp till hur andra vill ha det.

Nej inger kommer tacka dig för att du alltid ställde upp oavsett hur du mådde när dem behövde dig det enda som kommer hända är att du kommer gå in i väggen och folk runt dig kommer inte förstå vad som hänt med dig.
Så lär dig säga nej till andra och ja till dig själv!
För dem som du alltid finns där för kommer svika dig när du behöver det sen när du kört slut på dig själv, för dem är så vana vid att du alltid är den som ställer upp och förstår inte att du bitit ihop, mått dåligt och helt enkelt kört slut på dig själv.

Nej ingen kommer tacka dig när din ork är slut för allt du gjort, så börja prioritera vad du lägger din ork på och sluta bita ihop när du mår dåligt, tillåt dig att ha en period när du gör mindre för att återhämta dig och kanske se till så du mår bra igen.
För DU ska prioritera dig själv, inte dem runt dig.
För om din ork tar slut så kan du inte göra något för dem runt dig så säg ja till dig själv och ditt mående så kommer du få mer krafter att göra saker för andra också.

Den där återhämtningen är väldigt viktig för att man ska orka ta hand om sig själv och att lära sig lyssna på kroppens signaler är viktigt så man inte kör slut på sig själv.

Gillar

Kommentarer

Hannagrav
Hannagrav,
Så himla bra och sant skrivet! Det är något man verkligen behöver stanna upp och tänka på! ☀️
nouw.com/hannagrav
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,
Ja det kan man verkligen behöva ibland 🙏💕
nouw.com/positiv5barnsmamma