Det är dags att bara vara lycklig.

It's time to just be happy.
Being angry, sad and overthinking isn't worth it anymore.
Just let things flow.
Be positive.

Det är dags att bara vara lycklig.
Att vara arg, ledsen och övertänka är inte värt det längre.
Låt bara saker flyta.
Var positiv.

Ja ilska och att vara ledsen mår vi inte bra av om vi är hela tiden men ja vi måste ändå tillåta dessa känslor när dem kommer men de är som stormar och drar förbi när dem är klara och vi fått rensa lite i våra omlopp.
För ilska kan vara befriande och ganska skönt att få reagera på ibland och ledsen ja det blir vi alla och varför hålla inne såna känslor det mår vi inte bra av heller.
Och det här med att övertänka... Ja det händer väl dem flesta att man tänker om detta händer eller om den personen inte dyker upp eller om jag inte gjort så vad hade hänt då..... Men vet du, oavsett vad som hänt, du gjort eller om just den personen inte dykt upp så är du där du är just nu och ja det finns säkert en anledning till det så sluta tänk så mycket, det som sker det sker även om vi inte vill det alla gånger.

Låt det bara flyta på och var positiv, men tillåt dig även ha negativa känslor så länge dem bara är på korta besök och sen försvinner.
För vi är födda människor och vi har alla känslor så ja vi måste få ge utlopp för dem också.
Det är aldrig fel att bli ilsken och reagera på det, eller ledsen och gråta en skvätt. På samma sätt som det är ok att vara glad och skratta och sprida positivitet runt sig.

Gillar

Kommentarer