Denna givande, älskvärda, tjänande person är den verkliga du.

The greatest joy comes from giving and serving.
When you make the shift to supporting others in your life, without expecting anything in return,
you'll think less about what you want and find comfort and joy in the act of giving and serving.
This giving, loving, serving person is the real you.

Den största glädjen kommer från att ge och servera.
När du gör övergången till att stödja andra i ditt liv, utan att förvänta dig något i gengäld,
tänker du mindre på vad du vill och hittar tröst och glädje i att ge och tjäna.
Denna givande, älskvärda, tjänande person är den verkliga du.

Ja vi alla gillar att ge och serva andra mer eller mindre och när vi gör saker för andra utan att förvänta oss något tillbaka. Den känslan vi får när vi ser glädjen och tacksamheten hos någon vi gjort något för utan att vi förväntar oss att få något tillbaka är mer än lön för det vi gör.
Och alla som jobbat i vården vet vad jag pratar om eller jobb med människor överhuvud taget.

Att få göra något för en annan människa behöver inte kosta en massa eller krävas enormt mycket från dig det kan handla om allt från att hålla upp dörren till någon eller att sitta och lyssna när de vill berätta något och den tacksamheten de visar är enormt glädjande för den som fick tillfälle att hjälpa någon.

Och vi alla är födda med samma instinkt och även om en del senare utvecklar ett ego där de inte kan göra en enkel sak som att hålla upp dörren för någon utan att de kräver något tillbaka är inte den de föddes att vara, men de har lärt sig det under sin resa genom livet och då missar de glädjen i att hjälpa andra utan att kräva något tillbaka för man får inte alltid något tillbaka och när man inte förväntar sig det så blir man inte besviken på andra när man inser att de inte ger något tillbaka.

Så när du gör något för andra förvänta dig inget tillbaka utan får du något tillbaka så blir det en glad överraskning istället.

Gillar

Kommentarer