Den största risken i livet är att inte våga ta några risker.

Den största risken i livet är att inte våga ta några risker.
Att aldrig riskera är att riskera ännu mera.

Ja vi alla tar flera risker genom livet och ibland är vi inte alltid medvetna om det. Vi möter människor och ibland väljer vi att ta in dem i våra liv och ibland inte och ja det är nog en risk varje gång vi gör det för vi vet inte vem personen är när vi möter den utan vi lär känna den under tiden. VI vet ju inte vad den personen kommer betyda för oss i framtiden.

Vi tar en risk varje dag när vi kliver ur sängen, men vi är kanske inte medvetna om den. För vi vet ju inte vad dagen har att erbjuda.
Sen finns det massor med risker vi utsätter oss för dagligen men inte alla är dåliga. Vi möter människor och ibland pratar vi med dem och vi möter även andras baciller och ibland blir vi sjuka men inte alltid.

Men tänk om du inte tagit en risk när du mötte den där som betyder lite extra för dig?
Eller dina barns pappa/mamma tänk om du inte tagit den risken eller dina föräldrar, tänk om dem aldrig tagit risken när dem träffades.
Ibland behöver vi riskera lite för att inte gå miste om allt det underbara livet har att erbjuda och ja vi vet inte så mycket om framtiden MEN vi kan alltid förändra det vi inte blir nöjda med så våga ta risker för vem vet vad som kan hända? Det kan ju vara det du drömmer om som kommer hända om inte så har du ju vågat tagit en risk och kommer göra det igen.

Gillar

Kommentarer