Den enda vägg du behöver erövra är den du byggde i ditt sinne.

The only wall you need to conquer is the one you built in your mind.

Den enda vägg du behöver erövra är den du byggde i ditt sinne.

Ja oftast dem största hindren vi möter är dem vi byggt själva och ibland kan det vara dem svåraste att inse att den största boven till att kunna övervinna just det hindret är vi själva. Men när vi inser det så har hindret en tendens att minska drastiskt.
Och även om vi inte inser det på en gång så kan det komma till oss senare och då är det lättare att inse det nästa gång vi möter just den typen av hinder.

Ibland möter vi olika hinder när vi går på vår väg genom livet och inte alla är omöjliga att övervinna och även om vi inte alltid vill inse det så är vi själva dem som skapar dem flesta hindren vi ska övervinna och ja dem flesta gånger så lyckas vi men ibland så kan vi behöva hjälp med att inse vem som skapat hindret från början och ja det finns så många duktiga människor som jobbar med sånt dagligen så hjälp finns det alltid att få om man bara ber om det.

För egot vi har kan ibland dölja att just det där stora hindret som vi vill övervinna för att få det vi vill ha är det vi själva byggt upp för vi är rädda att lyckas. Och ja ibland kan det bottna i andra saker också men oftast är det vi som skapar det så högt så det kan kännas omöjligt att övervinna det.

Men det är det sällan för när vi har fått reda på orsaken till hindret så brukar det oftast vara lätt att kringgå det för att få det man vill ha.
Så tveka inte när du står inför ett hinder, red ut varför du möter det och sen se om du kan kringgå det för att komma dit du vill,


Gillar

Kommentarer