Dejtar tvättstugan och njuter av dagen.

Godmorgon resten av familjen sover men ja det är söndag så dem får sova lite till. Idag har jag dejt med tvättstugan och sen inget mer inplanerat och det kan vara skönt för då kan jag bara njuta av dagen och vi kan göra lite vad som faller oss in.
Igår fixade jag schemat till fritids för lilla E och ja det blir inte så mycket tid där men lite vart det och det är skönt.
Och jag har planerat lite med dem äldre barnen angående julklappar och sånt så det känns lite skönt också. Jag älskar verkligen julen och allt vad det innebär. Vi samlas och umgås och sen alla paket som delas ut och få se glädjen när dem öppnar. Det älskar jag verkligen. Att få tid att umgås hela familjen och bara njuta av dagen.

Men det är ett tag kvar till jul och ja vi har en del saker att förbereda men jag tror detta kommer bli den bästa julen på länge. Och jag ser verkligen fram emot den. Men idag ska jag njuta av dagen vi har idag.
Och ja vi får se vad vi kan hitta på för roliga saker idag, kanske kan det bli något spelande om lilla E får bestämma och kanske kan det bli lite läst om jag får bestämma hihi kanske en kompromiss så vi kan göra lite av varje för vi har ju hela dagen på oss.

Nej dags att börja dagen och dejten lite smått.
Ha en härlig dag kram kram

Gillar

Kommentarer

Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,
Jag är glad att du kunde sova lite till. Jag ska städa idag. Ha en fin dag❤
nouw.com/enitalienareisverige
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,
Tack och du med får ha en fin dag ❤
nouw.com/positiv5barnsmamma
CristinaS
CristinaS,
Det låter verkligen som en mysig dag. Julen är helt magisk och jag ser så mycket fram emot den varje gång det närmar sig! Mycket att förberedda innan men så roligt! ❤️
nouw.com/cristinas
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,
Ja jag älskar verkligen den storhelger ❤ Ja även om det blir mycket så njuter jag verkligen av alla sakerna man förbereder 😊
nouw.com/positiv5barnsmamma