De dyraste och mest värdefulla gåvorna heter: TID, KÄRLEK och LIVET!

De dyraste och mest värdefulla gåvorna heter: TID, KÄRLEK och LIVET!

Ja man behöver inte vara rik för att kunna få dessa gåvor och jag har lärt mig att dem som har minst av det materiella i livet är de som är mest givmilda med sina gåvor av dessa slag.
Det är dessa gåvor som verkligen kan göra skillnad i någons liv, inte bara i ditt utan även den du ger dessa gåvor till.

För ger du någon tid så säger du samtidigt att du anser den är viktig för dig eftersom du prioriterar att ge den personen av din dyrbara tid.
Om du ger kärlek så ja det har vi gjort säkert mer än en gång och varje gång så gör vi saker av kärlek för andra och såna handlingar är dem mest finaste och dyraste man kan göra för såna saker går aldrig att köpa för pengar.
Och att ge sitt liv för någon, ja alla föräldrar (eller nästan alla i alla fall) skulle gärna ge sina liv för sina barn om dem kunde.
Och vi gör det på sätt och vis när vi väljer att bli förälder för våra liv kommer aldrig mer vara detsamma som det är innan och efter vi fått barn.

Så när du får tid av någon så var rädd om den tiden och skapa underbara minnen tillsammans.
Kärleksgåvor oavsett vad det är går aldrig att värdera, för dem känslomässiga värdena är så mycket mer än vad själva gåvan kostade.
Livet är nog den mest värdefullaste gåvan vi kan få och ja vi fick denna möjlighet för att dina föräldrar träffades och "skapade" dig, Det är nog den finaste gåvan man kan få och det är något jag alltid kommer förundras över och vara tacksam över.

Gillar

Kommentarer