De är en del av vem vi är och deras ursprung ligger utanför vår kontroll.

There's no 'should' or 'should not' when it comes to have feelings.
They're part of who we are and their origins are beyond our control.

Det finns inget 'borde' eller 'borde inte' när det gäller känslor.
De är en del av vem vi är och deras ursprung ligger utanför vår kontroll.

JA när det gäller känslor så är inget fel eller rätt för att beror på vem som känner dem och vad som var orsaken till varför du känner dem. För vi kan aldrig kontrollera våra känslor eller hur andra får oss att känna.
Bara för att vi är födda i en familj så innebär det inte att vi måste tycka om dem... Det finns många orsaker till varför man inte tycker om någon eller känner obehag av att träffa någon.

Men vi kan inte styra våra känslor och det är varken något vi "borde" eller "inte borde" känna för vi är födda med känslor som ska styra oss i att bara umgås med de som får oss att må bra och har vi då någon som vi känner att vi inte mår bra av eller som får oss att känna obehag så är det kanske dags att fundera på varför. Och även om man är nära släkt med någon så innebär det inte att man måste umgås eller ens tycka om dem.

Umgås med de som får dig att må bra och känn inte skam för att du känner obehag eller inte vill umgås med någon för det finns nog en anledning att den personen ger dig negativa känslor och då ska man lyssna på dem och inte försöka styra dem och må sämre. För vi är alla födda med känslor som vi ska låta styra oss så vi får må bra och kan känna glädje i vår tillvaro. Vi kan inte bestämma vad vi ska känna för andra utan dem har vi för att vägleda oss så vi inte ska bli sårade eller skadade, lyssna på dem när du får dem första gången och försök inte styra dem för vi vet sällan vart dessa känslor kommer ursprungligen.

Gillar

Kommentarer