Dan före dopparedagen.

Godmorgon så här dagen före dopparedagen och ja mina barn har nog känslorna utanpå idag och vill göra allt på en gång, men de får ge sig lite till tåls ändå för det är ju inte förrän i morgon vi ska öppna alla paket. Men idag ska vi lämna lite paket till barnbarnen och äldsta dottern innan vi landar hemma och fortsätter mysa och vänta på den stora dagen i morgon. Så ja det kommer nog bli en låååång dag enligt barnen men känner jag mig själv rätt så kommer den här dagen att gå i en flygande fläng.

Men idag ska vi göra klart allt som är kvar att förbereda inför morgondagen men jag tar det i den takt som känns ok för mig och de andra. För det blir ju jul ändå även om man inte har hunnit gjort allt man tänkt sig. I år har jag verkligen sänkt kraven men ändå hunnit göra så mycket mer än jag brukar göra och det gillar mina barn, eftersom det finns mer julgodis än vad jag brukar få ihop och ja kakor har vi massor av också så godfika ska vi hinna med under jul och mellandagarna. Vi ska helt enkelt bara njuta av tillvaron och ja barnen kommer nog ha fullt upp med sina julklappar så jag får nog lite egen tid då också så jag med hinner njuta av det jag vill.

Men nu tänker jag mysa ner mig lite i soffan medans jag väntar på att barnen ska vakna så vi kan börja dagen lite smått.
Ha en härlig dag kram kram

Gillar

Kommentarer

MariasVardag
MariasVardag,