Dagens projekt blir att rensa lilla E garderob på för små kläder.

Godmorgon snart dags att väcka barnen och börja dagen lite smått, idag blir det en föreläsning och lite mer pluggande så jag kan skicka in min inlämningsuppgift sen och bara njuta av tillvaron. En ganska skön dag hemma med andra ord.
Har lite mer att plocka med och ska sätta igång en maskin tvätt när barnen är iväg innan jag sätter mig igen sen. Lite skönt att få undan sånt med nu när man har möjlighet att göra det samtidigt som man sitter och lyssnar på föreläsning. Och idag tror jag den ska handla om diabetes. Så det ska bli intressant.

Tror lilla E redan bestämt med en kompis om att leka idag och ja det ska bli intressant att se vad dem ska hitta på. Men jag får väl syssla med lite annat då och ja det kommer inte bli några problem för det finns alltid något att göra. Och jag har en hel del i lilla E garderob att gå igenom om hon kan ha det eller inte och om vi ska plocka fram en storlek större redan nu. För nu har vi två par byxor som vi lagt undan för att dem blivit lite för små. Så ja det får bli mitt projekt idag sen. Och vi ska kika klart på nr 4 av Harry Potter filmerna sen. Dem är så långa så vi fick dela upp den då lilla E inte orkade igår.

Men först lite gofrukost med trollungarna innan vi börjar dagen lite smått.
Ha en härligt, underbar fin dag kram kram

Gillar

Kommentarer

Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,
Det låter som en skön dag ❤
nouw.com/enitalienareisverige
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,
Ja det hoppas jag också ❤
nouw.com/positiv5barnsmamma
StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Jag ser hur barnbarnen växer som ogräs.
nouw.com/stenhagenbettan
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,
Ja dem har en tendens att växa mycket o fort 😊
nouw.com/positiv5barnsmamma