Dagen vart inte riktigt som vi tänkt oss men den vart ändå bra.

Idag är jag tröttare än tröttast haha men ja dagen vart inte riktigt som jag tänkt mig men jag är otroligt nöjd med dagen och även om jag inte riktigt hunnit med allt jag tänkt mig så har jag hunnit med väldigt mycket. Och imorgon får vi se hur dagen blir men ja det beror på lite saker. Men skräpet är borta och vi har kört lite frysvaror men nja jag hade nog mer kvar i frysen än jag trott så jag måste kolla vad jag kan lägga i sonen och dotterns frys tills min frysbox är avfrostad och inkopplad i nya bostaden.

Jösses vilka problem man har hihi men jag tror vi kommer bli nöjda sen när vi är klara. För vi var effektiva redan från början av dagen. Så ja barnen är trötta dem med och kommer nog somna fort. Vi tog upp lite leksaker till huset så minsta barnbarnet kunde leka lite medans jag packade upp det som vi tagit upp. Och lite glass vart det med så hon vart nöjd och glad.

Men nu tänker jag snart lägga mig och se på film men risken är stor jag kommer somna haha men det gör inget har sett den filmen tidigare.
Sov så gott sen när det blir Natti natti

Gillar

Kommentarer