Dagen gick i flygande fart.

Tycker dagen gått väldigt fort och ja det är väl skönt i bland men idag hann jag inte riktigt med.
Jaja har landat i soffan efter lite jobb och matlagning till mina älsklingar, pratat med äldsta dottern och barnbarnen så ja nu är det kväll och jag får slappa lite. Hann även hämta paket så imorgon ska jag slå in mer paket hihi så snart är jag helt klar.
Har även hunnit göra inköpslistan till allt jag ska göra till jul och jag måste ju testa att göra risgrynsgröt i slowcookern innan jul så jag kanske behöver handla i morgon annars får jag ta det på lördag så kan vi göra det på söndag. Men jag fick höra det skulle vara superenkelt, så ja jag måste ju testa.

Har tänkt göra lite nya godisar till jul och det ska bli intressant att se vad familjen kommer tycka om det. Men blir det bra och gott så kommer vi absolut göra det fler gånger och sen har jag hittat lite roliga recept på saker jag vill baka senare till olika födelsedagar så ja ibland är det bra att googla lite och hitta roliga recept.
Så nu är inköpslistan klar nu fattas bara tiden att hinna handla. Men ja det löser sig på något sätt... Får tid nästa vecka så det får nog bli då.

Myser ner mig i soffan en stund till innan det är dags att byta ut den mot sängen så jag orkar med morgondagen.
Sov så gott sen när det blir Natti natti

Gillar

Kommentarer