Dagen gick i en flygande fläng.

Dagen har gått i en flygande fläng men ja jag hann med en del. Då barnbarnen fortfarande är sjuka så hjälpte vi till och handlade lite så dem fick hem lite av det som saknades och ja alla som haft sjuka barn vet ju hur fort allt tar slut och som ensamstående så kan man ju inte bara gå iväg och handla utan man måste antingen be någon handla eller passa barnen. Så ja jag och E handlade åt dem och hämtade även paket från matsmart och ett paket som sonen beställt.

Jag tänkte jag skulle passa på och baka lite nu när jag ändå är ledig så jag handlade hem det jag behövde till att baka och sen fick vi se att brödgubben var i byn så ja vi handlade där också så nu är frysen full haha men det kommer nog få rum lite bullar och annat som vi ska baka sen. Om inte annat så vet jag att barnen inte tackar nej till lite fika.
Har även hunnit sitta med lilla E och måla lite och ja jag har verkligen lekt med pennor och färger haha men roligt var det.

Nu myser jag ner mig i soffan en stund innan det är dags att byta ut den mot sängen och jag tror det blir tidigt ikväll då jag är ganska trött.
Sov så gott sen när det blir Natti natti

Gillar

Kommentarer