Dagen bjöd på ett strålande väder som vi njutit massor av.

Ja solen levererar fortfarande enormt fint väder så jag har njutit i omgångar idag och varit ute men även hunnit pyssla om hemmet lite så jag är nöjd. Fick frosta av lilla frysen i köket då någon (läs jag) hade inte fått igen dörren ordentligt så det hade börjat bli is runt kanten så jag fick inte igen den när jag såg det så ja det vara bara plocka över allt till stora frysen och sen frosta av haha men nu är det gjort så det behöver jag inte göra på ett tag. Men ja har man inte jobb så skaffar man sig det hihi

När tjejerna kom hem från skolan så vart det lite fika och sen en tur till lekparken och ja även om det blåste så var det enormt skönt ute.
Jag vet inte vem som njöt mest jag eller lilla E. För det var riktigt skönt ute så det var nästan synd att gå in tyckte vi men ja det var dags för lite mat så vi hade inte så mycket att välja på, men sonen överraskade och bjöd på middag idag så det tackade vi för och det var supergott så vi får göra tacos i morgon istället. Men ja det går det med.

Nu myser jag ner mig i soffan och kikar på film innan det är dags att byta ut den mot sängen.
Sov så gott sen när det blir Natti natti

Gillar

Kommentarer