Då vet du att du hade en bra dag.

If you can lie down at night, knowing in your heart that you made someone's day just a little bit better, you know you had a good day.

Om du kan lägga dig på natten och veta i ditt hjärta att du gjorde någons dag lite bättre, vet du att du hade en bra dag.

Ja när man lägger sig på kvällen och inser att man gjort dagen lite bättre för minst en person, ja även dig själv, det är då man ska ge sig själv en klapp på axeln för man har gjort något bra den dagen.
Och gör man detta ofta så ja då har du många bra dagar.
Nu vill jag inte sätta press på dig eller det du gör, för det behöver inte vara stora saker man gör för andra utan det kan vara en så enkel sak som att säga godmorgon till busschauffören eller hålla upp dörren för en kollega på jobbet.

Ditt godmorgon kanske är det enda vänliga chauffören får möta denna dag och ja då har du gjort hens dag lite bättre.
Och när du håller upp dörren eller gör något vänligt mot någon, ja det kan även vara att le mot någon bara, så kan det vara det enda vänliga den mött under hela dagen och då har du gjort dagen bättre för någon.

Så ja du ser det behöver inte vara något stort eller något som kräver mycket ifrån dig men du kan göra skillnad för många och få dem att ha en bättre dag bara genom att vara vänlig.
Så låt oss starta en ny trend och var vänlig mot de du möter, för du kan faktiskt göra deras dag lite bättre.

Gillar

Kommentarer