Då var jobbarhelgen slut och en ledig dag väntar.

Trött men nöjd med dagen och jag tror mina tjejer är det med, för trötta är dem och ja det förstår jag efter allt roligt dem gjort i dag.
Själv är jag supernöjd med jobbhelgen och ser fram emot ledig dag i morgon då jag har lite samtal som ska ringas och sen får vi se hur det blir men jag tror det kommer bli bra i slutänden.

Söndag kväll och dags att reflektera över veckan som varit och ja det har varit en hel del pluggande och jag har varit i skolan och gjort den praktiska tentan och jag tror jag vart godkänd. Sen har jag jobbat helgen och ja det är med lite blandade känslor då jag vet att det kommer ju ta slut men ändå så känner jag att detta val jag gjort med att byta karriär är helt rätt för mig precis just nu och ja vem vet vart jag kommer hamna när jag är färdigutbildad för skolan får förfrågningar hela tiden om det finns någon som vill jobba där eller köpa deras inarbetade salong. Och det är över hela Sverige det kommer såna förfrågningar så det är ju bara välja och vraka hihi
Så det ska bli intressant att se vad framtiden kommer bära med sig.

Nöjd över veckan och helgen så myser jag ner mig och tittar lite på tv innan det är dags att byta ut den mot sängen så jag orkar med morgondagen.
Sov så gott sen när det blir Natti natti

Gillar

Kommentarer

melinabj0rkman
melinabj0rkman,
Så bra text på bilden ❤️
nouw.com/melinabj0rkman
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,
Ja jag gillar den ❤
nouw.com/positiv5barnsmamma